• 1
  • Home
  • Hans4...
  • Dans
  • Hans4Dans

Hans4Dans

Dansles:
Ervaren en gedreven om mensen dansen te leren. Jarenlange ervaring bij De Rijk Dance Masters Nieuwegein. Nu inzetbaar als invalkracht. Specialist en ballroom en latijnsamerikaanse danslessen Ook gespecialiseerd in danslessen voor senioren. Dit doen we in onze nieuwe studio: “De Zolder” van boerderij de Middenhof in Nieuwegein. Ook geschikt voor privegroepen.

Privélessen:
Wil je beter leren dansen, of gaan de figuren niet zoals je wilt dat ze gaan, dan kan je bij ons terecht voor privé danslessen. Ook als je vroeger gedanst hebt en alles wilt ophalen. Een privéles boek je per uur, per keer en op afspraak.

Workshops in latin, ballroom, salsa dansen en lablast fitness
Wil je eens iets anders dan anders doen voor je feestje, verjaardag, vrijgezelle dag of moet je tijdens je bruiloft je daggasten even vermaken dan kan ik een leuke workshop van 60 minuten verzorgen in allerlei soorten dansen. Van foxtrot tot cha cha cha en van salsa tot line dans. Ook geschikt als teambuilding activiteit. Het kan op locatie of in onze eigen studio.

Bruiloftsdans en bruiloftsdans op maat.
Gaan jullie trouwen, wil je een klassieke dans in de vorm van foxtrot of quickstep, dat kan bij ons. Ook als je een eigen muziekstuk hebt of een eigen mix, wij kunnen een leuke choreo in elkaar zetten waar al jullie gasten verbaasd van zullen staan. In 2 of 3 lessen en met zelf veel oefenen kunnen we jullie aardig laten shinen op jullie bruiloft.